18 Σεπτεμβρίου, 2017

Συμμετοχή – Συνεργασία - Δράση

Αγαπητοί γονείς,

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν και οι υποχρεώσεις των γονέων. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και προσφέρουμε εθελοντικά από τον χρόνο μας , βασιζόμαστε σε όλους εσάς τους γονείς & κηδεμόνες για ακόμα μία χρονιά να βρίσκεστε δίπλα μας και να μας βοηθήσετε όπου και όποτε μπορείτε.

Πετυχημένος και ενεργός μπορεί να είναι μόνο ένας Σύλλογος που τα μέλη του ενδιαφέρονται και συμμετέχουν, ο Σύλλογος Γονέων είστε εσείς και έχει την αξία και την δύναμη που όλοι μαζί του δίνουμε. Είμαστε από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη σχολική μονάδα στην Ελλάδα αξίζουμε και μπορούμε πολλά παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση η συμμετοχή όλων μας σημαίνει την διαμόρφωση καλύτερου σχολικού περιβάλλοντος για τα ίδια μας τα παιδία. Πέρυσι γίνανε αρκετά βήματα, η ευαισθητοποίηση και η παρουσία των γονέων τόσο στις δράσεις αλλά και στις εκδηλώσεις  μας ήταν μαζική. 



Γίνετε εσείς η αλλαγή που ζητάτε, συμμετέχετε και ελάτε να δημιουργήσουμε μία σχολική κοινότητα που λειτουργεί ομαδικά και προσφέρει. Δώστε το παράδειγμα στα παιδιά σας με το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας στα δρώμενα του Συλλόγου και του σχολείου. Ο εθελοντισμός πάνω από όλα είναι στάση ζωής.

Ακόμα όμως και να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για όλα αυτά δεν πειράζει, πείτε μας τις ιδέες σας, μοιράστε ένα χαμόγελο ,μία καλή κουβέντα και θα δώσετε  την δύναμη και το κουράγιο σε όλους τους άλλους να συνεχίσουν.

Καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο!

Αντζάκης Κων/νος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Χολαργού.